PRODUK-PRODUK SUNNAH

PRODUK-PRODUK SUNNAH
Keaslian dan Kilauan Madu Asli Yaman semakin menjadi buah mulut...jom mesej saya +60132041372 atau whatsapp +967714794353 @ emel jer pun ok ibnuzaid359@gmail.com..kalau anda berminat..selanjutnya lawati www.produkyaman.blogspot.com

Tuesday, January 4, 2011

Tahniah Idham dan Zaujah...

tahniah kepada sahabat seperjuanganku yang baru 'panas-panas' lagi di jinjang pelamin..

setakat yang aku tengok kat gambar ni gaya-gayanya macam akan bahagia sampai ke syurga ni..insyaAllah moga-moga doaku dimakbulkan..ameeeenn

fuhhhhh nampak macam pasangan ayat-ayat cinta jer kan?

sampai aku pun rasa jealous..macam nak tambah sorang lagi jer..huhu ( teringat kenangan manis perkahwinanku suatu ketika dahulu)

apa-apa pun aku berasa cukup bangga dan syukur apabila mendengar sahabat-sahabat yang telah kahwin mahupun yang bakal kahwin..perlu sebut nama tak??..ha relax dulu..suprise

Kepada yang bujang lagi dan mampu untuk kahwin sekarang aku nasihatkan agar jangan tangguh sebab benda ni Sunnah Rasulullah buat apa kita nak tangguh beramal dengan sunnah..kalau nak tangguh 'zina' kire bagus la jugak kan daripada berzina terus ( lagi bagus kalau langsung tak berzina)..tapi kahwin ishhhhh rugi kalau tangguh sebab benda ni dah confirm Allah redha..

Lagipun pahala di sebalik perkahwinan itu cukup-cukup banyak dan hebat..

just orang-orang MUTAZAWWIJ jer yang tahu hakikatnya..

kalau anda (bujang) nak tau kahwin dulu...

Wallahu'alam

kelak kita akan tahu jugak siapa pulak yang bakal menyusul...

2 comments:

$hakirShafiee™ said...

adeh.. jelusnyaa!!!sabaqqqq..

Ibnu Al-Waton said...

hujah x bleh diterima...!!